top of page

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Αθανασόπουλος Παναγιώτης Μηχανήματα ζωοτροφών

  • Σύνδεση μηχανημάτων μέσα στη διαδικασία παραγωγής

  •  Καινοτόμος εξοπλισμός μεταφοράς

ΑΝΑΒΑΤΩΡΙΑ

ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ

Τα αναβατόρια, της εταιρίας μας,  έχουν σχεδιαστεί για την κάθετη μεταφορά ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, που χρησιμοποιούνται στις βιομηχανίες άλεσης τροφοδοσίας και προμίγματος, με διαφορετικές πυκνότητες χύδην.  Τα καδοφόρα αναβατόρια είναι εξοπλισμένα με μερικά από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά , για μέγιστη απόδοση και ευκολία στη λειτουργία.

ΠΟΛΥΣΤΟΜΟ

Με το πολύστομο, η πρώτη ύλη των ζωοτροφών μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε κάδους , σιλό, κ.α. με συγκεκριμένη ποσότητα. Αυτή η διαδικασία κατά τη διάρκεια της παραγωγής βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και εξοικονομεί το κόστος και το χρόνο εργασίας. 

 

Οι διανομείς της εταιρίας μας, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μέγιστη ισχύ και βέλτιστη άνεση σε τοποθεσίες πολλαπλών δοχείων.

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν μια ποικιλία διανομέων και πολλαπλού τύπου με 6, 8, 10 ή 12 εξόδους και διαμέτρους από 6 έως 16 ίντσες (152 έως 406 mm). Μια πλήρης γκάμα επιλογών περιλαμβάνει επενδύσεις, μεταβάσεις και άλλα αξεσουάρ.

Τα περιστρεφόμενα πολύστομα υποστηρίζονται από δύο έδρανα αντί του βιομηχανικού σχεδιασμού ενιαίου ρουλεμάν.

Οι περιστρεφόμενοι διανομείς, πολύστομα, έχουν επίσης ένα προστατευτικό ενσωματωμένο στο σχεδιασμό του στομίου, έξοδο, για να αποφευχθεί η ζημιά του υλικού κατά τη διανομή του προϊόντος.

Κάθε διανομέας διαθέτει ένα κορυφαίο πακέτο ηλεκτρονικού ελέγχου

ΠΟΛΥΣΤΟΜΟ
ΡΑΟΥΛΟΔΡΟΜΟΙ

ΡΑΟΥΛΟΔΡΟΜΟΙ

Η διακίνηση υλικών, μεταξύ των σταδίων παραγωγής, είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα στον τομέα της βιομηχανίας. Η εταιρεία μας, μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει και εγκαθιστά σύγχρονα συστήματα για τη μεταφορά συσκευασμένων προϊόντων και χύδην υλικών, λαμβάνοντας κάθε φορά υπόψιν, τη φύση του υλικού.

Όλα τα συστήματα διακίνησης, μπορεί να είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ή μεταλλικό σκελετό και να έχουν ρυθμιζόμενα καθ' ύψος ποδαρικά.

Τα ράουλα που χρησιμοποιούνται είναι από αναγνωρισμένους κατασκευαστές και μπορεί να είναι inox, γαλβανισμένα, πλαστικά ή καουτσούκ.

Οι ρουλόδρομοι μπορεί να είναι γωνιακοί ή σε ευθεία.

Η διάμετρος των ράουλων ποικίλλει από 30 έως 89mm και το πλάτος τους από 200 έως 1500mm.

ΚΟΧΛΙΕΣ

Η μεταφορά με κοχλία, μετακινεί το προϊόν από το σημείο Α στο σημείο Β. Οι μεταφορείς με κοχλία, χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά διαφόρων προϊόντων στη βιομηχανία σύνθετων ζωοτροφών.  

Οι σωληνώσεις εφαρμόζονται σε πολλές εφαρμογές μέσα σε ένα εργοστάσιο ζωοτροφών.  Κύρια εφαρμογή είναι η μεταφορά  των στερεών προϊόντων χύδην από την πρόσληψη (όπως οι σπόροι), μέχρι το τελικό προϊόν (όπως το αλεύρι).

 Η εταιρία μας, παρέχει όλες τις διατομές και μήκη των σωληνώσεων με δακτυλίους σύσφιξης.  Όλα τα συστήματά μας,  παρέχουν εξαιρετικές ιδιότητες ροής.

ΚΟΧΛΙΕΣ
reeler & Κοχλίας μεταφοράς

reeler & Κοχλίας μεταφοράς

Οι μεταφορείς αλυσίδας REDLER χρησιμοποιούνται για την οριζόντια και ελαφρώς κεκλιμένη μεταφορά διαφόρων προϊόντων, κοκκοποιημένων και κονιοποιημένων. Ο μεταφορέας αλυσίδας, REDLER, έχει σχεδιαστεί για τη μεταφορά υψηλής χωρητικότητας σε μεγάλες αποστάσεις.

ΣΚΟΥΠΑ ΣΙΛΟ

ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Οι σκούπες για σιλό, τοποθετούνται στη βάση των σιλό δαπέδου με σκοπό την πλήρη εκκένωσή τους χωρίς την παρουσία εργατικού δυναμικού.

Ταινία επικλινής , τρoχήλατη, με ανεβοκατέβασμα ύψους με χειροκίνητο γρύλο.

Ταινία επικλινής
ΑΛΥΣΟΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

ΑΛΥΣΟΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

%CE%9A%CE%9F%CE%A7%CE%9B%CE%99%CE%95%CE%

Οι μεταφορείς αλυσίδας REDLER χρησιμοποιούνται για την οριζόντια και ελαφρώς κεκλιμένη μεταφορά διαφόρων προϊόντων, κοκκοποιημένων και κονιοποιημένων.

 Ο μεταφορέας αλυσίδας, REDLER, έχει σχεδιαστεί για τη μεταφορά υψηλής χωρητικότητας σε μεγάλες αποστάσεις.

Οι αλυσομεταφορείς, ενδείκνυνται για τις μεταφορές δημητριακών με ή χωρίς υγρασία, αποφλοιωμένα και αλευροποιημένα σε ευθείες οριζόντιες διαδρομές και μήκους έως 60μ ή ελαφρώς κεκλιμένες. Οι μεταφορείς είναι κατασκευασμένοι με μονάδες συναρμολογημένες, κατάλληλα σχεδιασμένες για εξωτερική χρήση.

Αποτελείται από αυτόματο πορτάκι, χειροκίνητο πορτάκι με αλυσιδωτό χειρισμό, έλεγχος στροφών στην βάση, μικροδιακόπτης ασφαλείας, τάπες ανάκτησης προϊόντος, χοάνης τροφοδοσίας και εκφόρτωσης

ΜΟΝΤΕΛΟ  ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ       Α         Β          Γ           Δ

                                  t/h.                        mm    mm     mm      mm

TC 50                          50                         200      330        900       630

TC 75                           75                         240      470        900       800

TC 100                       100                       300      470        900       800

TC 150                       150                        340      470       1000      1000

TC 200                      200                       400      650       1280      1100

TC 250                      250                        450      650       1500      1100

  • Η χωρητικότητα υπολογίστηκε για σιτάρι με ειδικό βάρος 0.78t/m3 και υγρασία 15%.

  • Τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά δεν είναι δεσμευτικά. Η εταιρία έχει το  δικαίωμα αλλαγών, χωρίς ειδοποίηση.

bottom of page